Në këtë decenie të fundit, ekziston vetëm një vit kur Bashkësia Fetare Islame në RMV nuk është akuzuar për asnjë lloj vjedhje. Është viti maj 2014 – maj 2015! Sepse, në këtë kohë BFI e suspendoi Mustafa Dautin nga puna nën akuzën e vjedhjeve dhe manipulimeve me ndihmat humanitare të OH “Hilal”. Pas dëshmive dhe argumenteve që i ofroi ish-sekretari i BFI-së, Afrim ef. Tahiri, për Mustafa Dautin si hajn klasik dhe dëmtues i mazhit të BFI-së, Sulejman Rexhepi nuk pati kah t’ia mbajë përveçse ta dëbojë nga puna Mustafa Hajnin. Sot është brenda BFI-së këmbëkryq me mëkatin

Për më tepër kliko linkun

Një Institucion i tërë i përfshirë në vjedhje e në mëkat

 

veshtrim